Απαλλαγή ΕΝΦΙΑ το ελάχιστο για τους Ακρίτες

 

        Μεγάλη η απόφαση της κυβέρνησης να απαλλάξει τους ιδιοκτήτες ακινήτων στα ακριτικά νησιά από την καταβολή ΕΝΦΙΑ.   

    Μία απόφαση που θα ...στερήσει από τον κρατικό προϋπολογισμό ελάχιστους φόρους, μιας και οι αξίες γης κλπ στις περιοχές αυτές, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πολύ μικρές. Μία απόφαση που φάνταζε αυτονόητη από την επιβολή ακόμα του μέτρου μερικά χρόνια πριν. 


    Διότι η κατοικία και η περιουσία των ακριτών δεν πρέπει απλώς να μη φορολογείται αλλά και να επιδοτείται! Μόνο έτσι θα συνεχίσουν να κατοικούνται τα νησιά μας, έως το μικρότερο και το πιο μακρινό. 

      Μπράβο λοιπόν στην κυβέρνηση για την καλή απόφαση, αν και αυτονόητη, αλλά επισήμανση, ότι η κατοίκηση των νησιών και των συνόρων χρειάζεται και επιδότηση, όχι απαραίτητα χρηματική. Υποδομές, βελτίωση της συγκοινωνίας, σχολεία, νοσοκομεία, στελέχωση αυτών κλπ είναι μία καλή αρχή. Όχι μόνο για ανακοπεί η μετακίνηση των πολιτών προς την ενδοχώρα, αλλά για να επανακατοικηθούν και να ακμάσουν οι ακριτικές περιοχές.   

1/Post a Comment/Comments

 1. ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTSTREAM ©


  Η καλύτερη εταιρεία δανείων LIGHTSTREAM είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητούσατε χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε προβληματιστεί για το πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας σας; ή ανησυχείτε για τον online δανεισμό.

  Μην ανησυχείτε άλλο γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο έως 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Δάνεια επιχειρήσεων, Δάνεια αυτοκινήτων, Δάνεια κατοικιών, Φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευών, δάνεια κατοικίας. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

  Το LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοί μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
  Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις email μας

  Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
  Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

  LIGHTSTREAM ©

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη