Η Αστική Ευθύνη ιδιοκτητών ακινήτων πιο σημαντική κάθε χρόνο που περνάει.



   
     
     Δυστυχώς στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια αρχίζουμε να γνωρίζουμε την αναγκαιότητα της ασφαλιστικής κάλυψης της Αστικής Ευθύνης. Αρχικά οι γιατροί και οι κατασκευαστές και στη συνέχει πολλά επαγγέλματα αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα ή επιβάλλεται από τον νόμο.
     Με την ατυχή επίσης συγκυρία  η χώρα μας να βιώνει την οικονομική κρίση για πάνω από 10 έτη, με τον κατασκευαστικό κλάδο να πλήττεται πρώτιστα και πιο σφοδρά, η κτιριολογική κατάσταση της περιουσίας των πολιτών παραμένει παλιά, κακοσυντηρημένη και επικίνδυνη. Η κάλυψη επομένως ευθυνών γίνεται ολοένα και πιο σημαντική.
   Οικοδομές ηλικίας 30, 50, 60 ή και περισσότερων ετών μένουν ασυντήρητες ή και λαβωμένες από τα καιρικά φαινόμενα, την εγκατάλειψη  κλπ. Βιοτεχνικά και βιομηχανικά κτίρια στέκουν  προβληματικά λεηλατημένα και παρατημένα στην τύχη τους. …και στην κακή τύχη των περαστικών.
   Πλείστες οι περιπτώσεις σκεπών που ΄χάθηκαν’ από τον δυνατό αέρα μιας θεομηνίας και βρέθηκαν εκατοντάδες μέτρα μακριά, σοβάδων που ‘προσγειώθηκαν’ σε αυτοκίνητα κλπ.
     Δεν κινδυνολογούμε, δεν είναι ακριβό, δεν είναι δύσκολο. Δείτε τα κτίρια, τις ιδιοκτησίες σας και μιλήστε με τον ασφαλιστή σας….     

0/Post a Comment/Comments

Νεότερη Παλαιότερη