Αποδεικτικό φόρου μεταβίβασης άμεσα!


    Εντός τριών ημερών θα εκδίδεται το αποδεικτικό φόρου μεταβίβασης ακινήτου. Αυτό ευελπιστεί να πετύχει σύντομα η κυβέρνηση για να λύσει το μεγάλο πρόβλημα των καθυστερήσεων για την έκδοσή του από τις ΔΟΥ της χώρας.

    Η διαδικασία θα διεκπεραιώνεται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα λύσει τα χέρια συμβολαιογράφων και πολιτών και θα αποφορτίσει τα τμήματα κεφαλαίου των εφοριών.

    Προς το παρόν η εικόνα είναι απελπιστική μιας και τα οι υπηρεσίες λόγω πανδημίας υπολειτουργούν άρα το πρόβλημα διογκώθηκε και συνεχίζει επικίνδυνα. Ελπίζουμε επομένως αυτή να μην είναι μια απλή υπόσχεση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά μια άμεσα εφαρμόσιμη απόφαση. 

1/Post a Comment/Comments

 1. ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTSTREAM ©


  Η καλύτερη εταιρεία δανείων LIGHTSTREAM είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητούσατε χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε προβληματιστεί για το πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας σας; ή ανησυχείτε για τον online δανεισμό.

  Μην ανησυχείτε άλλο γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο έως 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Δάνεια επιχειρήσεων, Δάνεια αυτοκινήτων, Δάνεια κατοικιών, Φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευών, δάνεια κατοικίας. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

  Το LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοί μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
  Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις email μας

  Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
  Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

  LIGHTSTREAM ©

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη