Παράταση έως 31/8 οι δηλώσεις τετραγωνικών στην ΚΕΔΕ


      Όπως ήταν αναμενόμενο και η προθεσμία για τη δήλωση των τετραγωνικών των ακινήτων στους δήμους πήρε παράταση.


    Ως την 31/8 λοιπόν οι ιδιοκτήτες μπορούν να δηλώσουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΚΕΔΕ τις τυχόν διορθώσεις τους στα εμβαδά των ακινήτων τους. Δίνεται επίσης η δυνατότητα να δηλωθούν και οι αλλαγές στα κοινόχρηστα τετραγωνικά των οικοδομών.

    Προσοχή, η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, αναφέρεται στα ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα. Έως σήμερα δεν υπάρχει πληροφόρηση για την παράταση δήλωσης στα μη ηλεκτροδοτούμενα - κενά ακίνητα. Η καταληκτική ημερομηνία επομένως γι' αυτά, είναι η 30ή Ιουνίου.

   Πιστεύουμε ότι μέχρι τη Δευτέρα που ψηφίζεται, θα συμπεριληφθούν και τα κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα στην τροπολογία παράτασης, παρόλα αυτά, επισημαίνουμε, αν δε γίνει, την παγίδα. 

1/Post a Comment/Comments

 1. ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTSTREAM ©


  Η καλύτερη εταιρεία δανείων LIGHTSTREAM είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητούσατε χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε προβληματιστεί για το πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας σας; ή ανησυχείτε για τον online δανεισμό.

  Μην ανησυχείτε άλλο γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο έως 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Δάνεια επιχειρήσεων, Δάνεια αυτοκινήτων, Δάνεια κατοικιών, Φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευών, δάνεια κατοικίας. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

  Το LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοί μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
  Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις email μας

  Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
  Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

  LIGHTSTREAM ©

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη