Τουλάχιστον 1,7 Δις Λίρες ο λογαριασμός του κορωναϊού στη Βρετανική Ασφαλιστική Αγορά


       Τουλάχιστον 1,7 Δισεκατομμύρια Λίρες πληρώνουν στους πελάτες τους οι Βρετανικές Ασφαλιστικές εταιρίες κυρίως ως αποζημιώσεις λόγω κορωναϊού. Σχεδόν 1 δις αφορά σε καλύψεις διακοπής εργασιών επιχειρήσεων και λίγο κάτω από 300.000.000£ σε συμβόλαια ταξιδιωτικής ασφάλισης ιδιωτών. 

   Πρέπει να αποτελεί παράδειγμα το πως η πιο προηγμένη ασφαλιστικά χώρα της Ευρωπαϊκής ηπείρου αντιμετωπίζει ακόμα και την πανδημία. Πως προστατεύονται οι επιχειρήσεις ακόμα και από τον αόρατο και απίθανο έως πρόσφατα κίνδυνο, που τώρα βυθίζει στην κρίση και την καταστροφή χώρες, επιχειρήσεις, οικονομίες σε όλο τον κόσμο. 

     Για τη χώρα μας δε χρειάζεται να πούμε τίποτα γιατί προφανώς είναι 'αναλφάβητη' ασφαλιστικά. Ακόμα και σήμερα και ενώ υπήρξε σχετική συζήτηση για την ασφάλιση του ξενοδοχειακού κλάδου έναντι κινδύνων λόγω της πανδημίας φέτος το καλοκαίρι με τη σύμπραξη του δημοσίου όπως γράψαμε, δεν έγινε απολύτως τίποτα.

1/Post a Comment/Comments

 1. ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTSTREAM ©


  Η καλύτερη εταιρεία δανείων LIGHTSTREAM είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητούσατε χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε προβληματιστεί για το πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας σας; ή ανησυχείτε για τον online δανεισμό.

  Μην ανησυχείτε άλλο γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο έως 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Δάνεια επιχειρήσεων, Δάνεια αυτοκινήτων, Δάνεια κατοικιών, Φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευών, δάνεια κατοικίας. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

  Το LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοί μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
  Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις email μας

  Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
  Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

  LIGHTSTREAM ©

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη