Ασφαλιστική η λύση για τις ανακλήσεις κρατήσεων στα ξενοδοχεία;


   


     Σε χθεσινή συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, δήλωσε ότι εξετάζεται από τους φορείς και τις ασφαλιστικές εταιρίες ειδική ασφαλιστική κάλυψη για την περίπτωση αναγκαστικής ανάκλησης κρατήσεων λόγω κρούσματος Κορωναϊού.  

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο επαναλειτουργίας των ξενοδοχείων προβλέπει ότι σε περίπτωση που παρατηρηθεί κρούσμα Κορωναϊού σε εν λειτουργία ξενοδοχείο, αυτό θα πρέπει να μείνει κλειστό ή σε καραντίνα για 14 ημέρες. Υποχρεούται επομένως η επιχείρηση να ακυρώσει όλες τις κρατήσεις του επόμενου τουλάχιστον 14ημέρου, να επιστρέψει τις προκαταβολές και γενικώς να υποστεί οικονομική ζημία.  Μέρος αυτής της ζημίας θα καλύπτεται από ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ώστε να μην αποβεί καταστροφική.

    Εξαιρετική ιδέα που έχει ενδιαφέρον η εφαρμογή της. Ερώτημα αποτελεί η ταχύτητα μελέτης και οργάνωσης ενός τέτοιου προγράμματος, πράγμα που θεωρείται ότι είναι το εύκολο μέρος της υπόθεσης, μιας και υπάρχει η υποδομή και τα στελέχη για να είναι έτοιμο στην ώρα του. Τον πιο σημαντικό ρόλο όμως  θα παίξουν υ προϋποθέσεις και τα μέτρα προστασίας για την ανάληψη των κινδύνων καθώς και τα ασφάλιστρα. Υπάρχει βέβαια η σκέψη τα ασφάλιστρα να επιδοτηθούν, όμως σε μια τέτοια συγκυρία πως, πόσο πότε και από ποιόν θα επιδοτηθούν!   

    Εάν δε, θεωρήσουμε ότι η εν λόγω ασφάλιση θα είναι υποχρεωτική για τα ξενοδοχεία που θα λειτουργήσουν, τότε οι προϋποθέσεις και τα ασφάλιστρα θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και το ποιες επιχειρήσεις θα ανοίξουν και ποιες όχι.

1/Post a Comment/Comments

 1. ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTSTREAM ©


  Η καλύτερη εταιρεία δανείων LIGHTSTREAM είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητούσατε χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε προβληματιστεί για το πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας σας; ή ανησυχείτε για τον online δανεισμό.

  Μην ανησυχείτε άλλο γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο έως 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Δάνεια επιχειρήσεων, Δάνεια αυτοκινήτων, Δάνεια κατοικιών, Φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευών, δάνεια κατοικίας. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

  Το LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοί μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
  Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις email μας

  Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
  Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

  LIGHTSTREAM ©

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη