Ηρθε ο Τρύγος ....στενάχωρα!

     

       Η νέα συγκομιδή σταφυλιών ξεκίνησε και ήδη διανύουμε την πιο σημαντική περίοδο του κλάδου της οινοποίησης. Την πιο ωραία, μυσταγωγική, αγχωτική και κουραστική περίοδο, που ξεκινάει γεμάτη ελπίδες και σχέδια, μιας και αποτελεί τη βάση για την παραγωγή και εκμετάλευση του πολύτιμου προϊόντος. 

 

      Κι όμως, αυτή τη χρονιά, για πρώτη φορά, ξεκινά με ένα πρωτοφανές πρόβλημα. Η απογοητευτική προηγούμενη σαιζόν, "έδωσε" πτώση πωλήσεων άνω του 60%, πολλές φορές και έως 80% στις επιχειρήσεις του κλάδου. Αποτέλεσμα αυτού, πέρα από την αμιγώς οικονομική καταστροφή, είναι και το πρόβλημα της διαχείρισης του προϊόντος, μιας και οι δεξαμενές των οινοποιείων είναι πλήρεις με το περσινό κρασί. 

 

    Ήδη κτιριακές επεκτάσεις και παραλαβές επιπλέον δεξαμενών έχουν γίνει, όμως οι εικόνα που διαγράφεται και για την προσεχή σαιζόν είναι ζοφερή. 

 

    Ας ελπίσουμε να αλλάξει το σκηνικό κι εφέτος να πωληθούν και η προηγούμενη και φετινή σοδειά. Κι ας ευχηθούμε το σημαντικότερο και αυτό που κάνει το κρασί της χώρας μας γνωστό παγκόσμια, να έχουν οι οινοποιοί μας καλή σοδειά και καλή οινοποίηση!      

1/Post a Comment/Comments

 1. Γεια σας και καλωσορίσατε στην Spotcap Global Financial Services, με λένε Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος. Προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

  Χρειάζεστε επειγόντως οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες Δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε τόσο μακροπρόθεσμα όσο και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και δίνουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Σε άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν δάνεια ιδίων κεφαλαίων από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκής εξασφάλιση, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Όχι άλλες ώρες αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις σε τράπεζες. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου 24 ωρών παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε αμέσως απάντηση

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη