Χωρίς Κίνδυνο Απώλειας Περιουσίας οι Διοικήσεις Επιχειρήσεων

 

      


 

     Ο νέος πτωχευτικός κώδικας φέρνει αλλαγές και μεταξύ αυτών ρυθμίζει ένα θέμα που ταλανίζει χρόνια τις επιχειρήσεις.  Απαλλάσσει τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων από τα βάρη των προσωπικών τους περιουσιών. 

     Μέχρι σήμερα, εάν μία επιχείρηση οδηγούνταν σε πτώχευση και  η περιουσία της δεν ήταν αρκετή για να εξοφλήσει τις οφειλές προς τρίτους, τράπεζες, δημόσιο κλπ, δεσμευόταν και εκποιούνταν και η προσωπική περιουσία των διοικούντων μέχρι να εξοφληθούν όλοι. 

    Η πρακτική αυτή είχε ως αποτέλεσμα να διστάζουν άτομα με προσωπική περιουσία να τοποθετηθούν σε διοικήσεις εταιριών, μιας και πολλοί άλλοι χάνουν τις προσωπικές τους περιουσίες που δεν είχαν καμία σχέση με την επιχείρηση.

    Πλέον το πρόβλημα λύνεται, για περιπτώσεις φυσικά που δεν αποδειχθεί η πτώχευση δόλια.

     Η παρέμβαση βρίσκει βέβαια τις τράπεζες εν πολλοίς θωρακισμένες, μιας και στις περισσότερες δανειοδοτήσεις τους, ζήτησαν και έλαβαν ξεχωριστά εξασφαλίσεις από τις διοικήσεις για τις χρηματοδοτήσεις, εγγράφοντας σε περιουσίες των μελών των διοικήσεων βάρη (υποθήκες, προσημειώσεις κλπ).  

     Η διάταξη επομένως δεν θα αγγίξει όλους, όμως θα ελαφρύνει τα βάρη πολλών και θα δώσει ελευθερία κινήσεων στις επιχειρήσεις.

 

1/Post a Comment/Comments

 1. Γεια σας και καλωσορίσατε στην Spotcap Global Financial Services, με λένε Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος. Προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

  Χρειάζεστε επειγόντως οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες Δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε τόσο μακροπρόθεσμα όσο και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και δίνουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Σε άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν δάνεια ιδίων κεφαλαίων από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκής εξασφάλιση, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Όχι άλλες ώρες αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις σε τράπεζες. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου 24 ωρών παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε αμέσως απάντηση

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη