Εξαιρετική κίνηση η παράταση ασφάλισης των Ασφαλιστηρίων Συμβολαίων Περιουσίας    Ήδη από την αρχή της υγειονομικής κρίσης στη χώρα μας, οι ασφαλιστικές εταιρίες ανέλαβαν δράσεις, δείχνοντας τα αντανακλαστικά, την ετοιμότητα και ικανότητά τους να συνδράμουν τους πελάτες τους σε κάθε δύσκολη περίπτωση.
   Πέρα από το ότι δεν άλλαξε σε τίποτα η εξυπηρέτηση των πελατών (διαχείριση ζημιών κλπ), έδωσαν άμεσα απαντήσεις στο κατά πόσο καλύπτουν τα προγράμματά τους περιπτώσεις ανάλογες με το κορωναϊό (κάποιες καλύπτουν την πανδημία και κάποιες τη θέτουν ως εξαίρεση στην κάλυψη ασθενειών).
  Σημαντική επίσης εξέλιξη είναι ότι σχεδόν όλες έδωσαν παράταση στη λήξη των ανανεώσεων ασφαλιστηρίων περιουσίας. Έτσι οι πελάτες που αδυνατούν να εξοφλήσουν τις ανανεώσεις, να μπορέσουν στον επόμενο ένα, ενάμισι ή και παραπάνω μήνες να το πράξουν χωρίς να ακυρωθεί το συμβόλαιό τους.
    Μία παραχώρηση που ήταν εκ των πραγμάτων αναγκαία, που έρχεται όμως σε μία περίοδο γενικής οικονομικής στενότητ      
ας και δυσπραγίας.

1/Post a Comment/Comments

 1. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε μια απάντηση αμέσως.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων χρηματοδοτικών λύσεων σε άτομα και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

  Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
  * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσο θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
  * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητα να λάβετε το δάνειο
  * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1 - 30 ετών.
  * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
  * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Μην χάσετε την ευκαιρία λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Επικοινωνήστε τώρα με την εταιρεία μου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο γιατί έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
  Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp/Telegram: +447903159998

  Διαμεσολαβητές/Σύμβουλοι/Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη