Ετοιμάζεται το νέο Χωροταξικό


    

   Το νέο χωροταξικό νομοσχέδιο αποτελεί σημαντικό θέμα της επικαιρότητας μιας και βρίσκεται στο στάδιο της διαβούλευσης, ενώ έχει ήδη ξεσηκώσει συλλόγους, οργανώσεις και τοπικές κοινωνίες. Το θέμα είναι ιδιαιτέρως σοβαρό, μιας και ο νόμος που θα ψηφιστεί, θα αποτελεί τον οδηγό για τις χωροθετήσεις, τις επενδύσεις, την προστασία του φυσικού πλούτου, τις υποδομές της χώρας. 

   Στο πλαίσιο αυτό, μελέτη του ΕΒΕΑ για την επιχειρηματική χωροθεσία και τις χρήσεις γης παρέδωσε ο πρόεδρός του Κος Μίχαλος στον υπουργό Κο Χατζηδάκη.
 
  Θα είχε βέβαια ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δημοσιοποιούνταν αυτές οι μελέτες για να κρίνουν οι πολίτες τα αποτελέσματά τους, τη χρησιμότητά τους και τις παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν στο τελικό κείμενο του νόμου.

    Σύντομα αναμένονται σχέδια, μελέτες και κείμενα από φορείς, οργανώσεις, πανεπιστήμια και συλλόγους, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και πιο δραστικές παρεμβάσεις κατά τη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου.   

1/Post a Comment/Comments

 1. ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTSTREAM ©


  Η καλύτερη εταιρεία δανείων LIGHTSTREAM είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητούσατε χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε προβληματιστεί για το πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας σας; ή ανησυχείτε για τον online δανεισμό.

  Μην ανησυχείτε άλλο γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο έως 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Δάνεια επιχειρήσεων, Δάνεια αυτοκινήτων, Δάνεια κατοικιών, Φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευών, δάνεια κατοικίας. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

  Το LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοί μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
  Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις email μας

  Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
  Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

  LIGHTSTREAM ©

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη