Με Ασπιρίνες για τον Κορωνοϊό οι ιδιοκτήτες


   

      Τα μέτρα που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός για την οικονομία, προβλέπουν και παρεμβάσεις στα ακίνητα.
 
  Συγκεκριμένα, παρέτεινε τα μέτρα καταβολής του 60% του μισθώματος από τις πληττόμενες επιχειρήσεις και τους εργαζομένους σ' αυτές, ακόμα και από αυτές που είναι πλέον ανοικτές, έως και τον Ιούνιο, ενώ γι' αυτές που δεν έχουν ανοίξει (γυμναστήρια, πολιτισμός κλπ), έως και τον Αύγουστο. Έως τον Αύγουστο επίσης επεκτείνεται το μέτρο για τους εργαζόμενους που οι συμβάσεις τους τελούν σε αναστολή και για τις φοιτητικές κατοικίες των εξαρτώμενων μελών τους.

    Στον αντίποδα, για τους ιδιοκτήτες ακινήτων προβλέπονται παρατάσεις στην καταβολή βεβαιωμένων οφειλών και θα δοθεί η δυνατότητα συμψηφισμού μέρους του εισοδήματος που έχασαν, με φορολογικές υποχρεώσεις μετά τον Ιούλιο. 

    Τα μέτρα ελάφρυνσης των πληττόμενων είναι απαραίτητα, ο τρόπος επιβολής τους όμως λάθος. Να ελαφρυνθούν οι ενοικιαστές, αλλά όχι σε βάρος των ιδιοκτητών. Δημιουργείται κύμα μειώσεων σε όλα στα μισθώματα, μιας και όλοι οι μισθωτές, και οι μη πληττόμενοι δηλαδή, διεκδικούν μειώσεις, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό καθίστανται μόνιμες.

   Με τον τρόπο αυτό ευτελίζεται η ακίνητη περιουσία, σε ποσοστό μεγαλύτερο ίσως από ότι υπήρξε την τελευταία 12ετία. Οι δε ιδιοκτήτες και οι επενδυτές, για την πρόσκτηση των οποίων τα τελευταία χρόνια έγιναν διεθνή ..road shows, έξοδα, ομιλίες, εξαγγελίες, νομοθετήματα κλπ, βλέπουν δια νόμου τα προσδοκώμενα εισοδήματα να εξανεμίζονται, σε μία άναρχη επίθεση της κυβέρνησης στο εισόδημά τους.

    Γιατί να έρθουν ξένοι επενδυτές των 250, 400, 750.000,00€ ή των εκατομμυρίων στη χώρα που εκλαμβάνει ως προνόμιο που μπορεί να το περιορίζει για να ισορροπήσει τις καταστάσεις, το εισόδημά τους; Ίσως για να λάβουν ως αντιπαροχή τα μέτρα παράτασης καταβολών που εξαγγέλλονται;

    Τα μέτρα που δίδονται εν είδει  ασπιρίνης για την αντιμετώπιση του κορωναϊού.   

 

2/Post a Comment/Comments

 1. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε μια απάντηση αμέσως.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων χρηματοδοτικών λύσεων σε άτομα και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

  Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
  * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσο θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
  * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητα να λάβετε το δάνειο
  * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1 - 30 ετών.
  * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
  * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Μην χάσετε την ευκαιρία λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Επικοινωνήστε τώρα με την εταιρεία μου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο γιατί έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
  Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp/Telegram: +447903159998

  Διαμεσολαβητές/Σύμβουλοι/Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Do you need Personal Finance?
  Business Cash Finance?
  Unsecured Finance
  Fast and Simple Finance?
  Quick Application Process?
  Finance. Services Rendered include,
  *Debt Consolidation Finance
  *Business Finance Services
  *Personal Finance services Help
  contact us today and get the best lending service
  personal cash business cash just email us below
  Contact Us: financialserviceoffer876@gmail.com
  call or add us on what's app +918929509036

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη