Όλα τα εμπορικά ανοικτά από σήμερα στη Γερμανία, Φως εξόδου στην Αγγλία, επαναφορά σε διάφορες πολιτείες στην Αμερική και στην Ελλάδα... χάνουμε το προβάδισμα.    Όλα τα εμπορικά ανοικτά από σήμερα στη Γερμανία, Φως εξόδου στην Αγγλία, επαναφορά σε διάφορες πολιτείες στην Αμερική και στην Ελλάδα... χάνουμε το προβάδισμα.

    Βλέποντας πόσο γρήγορα προσπαθούν να επανέλθουν στην κανονικότητα οι πιο ανεπτυγμένες και πλούσιες χώρες, θα περίμενε κανείς πιο γρήγορες κινήσεις από τη δική μας. Κι αυτό, γιατί όχι μόνο τα θύματα της πανδημίας είναι λιγότερα, αλλά λόγω της κακής οικονομικής κατάστασής της.
     Η χώρα που περιμένει τους ...τρεις  μήνες να θρέψουν τους δώδεκα, έπρεπε να είναι και να δείχνει έτοιμη το δυνατόν γρηγορότερα. Διότι η επαναφορά καθ' αυτή αλλά και ο τρόπος υλοποίησής της δίνουν μηνύματα στο εξωτερικό. Τα μηνύματα που στέλνει η δική μας χώρα είναι αυτά της αυστηρότητας, της ανετοιμότητας. Οι εικόνες δε που εξάγει, είναι κάτι τουλάχιστον περίεργες, με κουβούκλια στις παραλίες, εντελώς αποτρεπτικές και δυσφημιστικές.
   Τη στιγμή που η Μ. Βρετανία δια του πρωθυπουργού της ενημερώνει ότι ο κλάδος φιλοξενίας θα ξαναλειτουργήσει από τις αρχές Ιουλίου, στη χώρα μας, που περιμένει τους Βρετανούς, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα ή όροι λειτουργίας.
    Τη στιγμή που ευρωπαϊκές χώρες εκδίδουν ταξιδιωτικές απαγορεύσεις, η Ελλάδα έπρεπε να διαφημίζει την ετοιμότητά της. ...Αν είναι έτοιμη.
   

0/Post a Comment/Comments

Νεότερη Παλαιότερη