Ψήφος Εμπιστοσύνης από τους Βαλκάνιους


  


   Ενώ η συζήτηση για την τουριστική επισκεψιμότητα αυτού του καλοκαιριού προβληματίζει, η  πολύτιμη όσο ποτέ στήριξη από τους Βαλκάνιους, φαίνεται να είναι και φέτος μεγάλη.  Ήδη οι ιδιοκτήτες των ακινήτων από Βουλγαρία, Σερβία κλπ αναμένουν την άρση των μέτρων για να επισκεφθούν τα σπίτια τους και να περάσουν εδώ το καλοκαίρι, ενώ και οι κρατήσεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια φαίνεται να δίνουν ενθαρρυντικά στοιχεία. Κύριος προορισμός η Βόρεια Ελλάδα, κυρίως η Πιερία, η Χαλκιδική και η Θάσος. 
    Όλοι περιμένουν το χρονοδιάγραμμα της άρσης των μέτρων, μιας και αυτό θα καθορίσει τις εξελίξεις. Για την κατάρτισή του όμως προηγούνται οι κατασκευές υποδομών ελέγχου κλπ  στα σύνορα, μιας και οι εν λόγω αφίξεις γίνονται οδικώς. Δυστυχώς, μέχρι το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας στα σύνορα των Ευζώνων και του Προμαχώνα που είναι αποτελούν τις κυριότερες εισόδους, δεν είχε ξεκινήσει καμία εργασία υποδομής. 

    Οι επαγγελματίες του κλάδου είναι έτοιμοι και οι πελάτες αναμένουν. Αναμένονται οι κρατικές υποδομές και παρεμβάσεις. Στη Βόρεια Ελλάδα όμως, λόγω κλίματος κυρίως, η σεζόν είναι πιο μικρή. Ο χρόνος επομένως είναι πιο πολύτιμος.        

0/Post a Comment/Comments

Νεότερη Παλαιότερη