Κατά τα άλλα έτοιμοι!

 

         Φαίνεται ότι ο κυκλώνας Ιανός δεν έδειξε ακόμα, ευτυχώς, τη σφοδρότητά του στη χώρα μας, προκαλώντας λίγες ζημίες σε περιοχές της δυτικής Ελλάδας. Μία καταιγίδα όμως, διέλυσε κυριολεκτικά περιοχές της Θεσσαλίας και της στερεάς Ελλάδας και εννοείται της Αττικής. 

   Δεν είναι πολλές ώρες πριν, τη Πέμπτη και Παρασκευή συγκεκριμένα, που περιφερειάρχες και δήμαρχοι στις περιοχές που αναμενόταν να εμφανιστούν τα ακραία φαινόμενα, έσπευδαν να καθαρίσουν φρεάτια, ρέματα κλπ. Σαν να μην υπήρχε έως τότε αυτή η ανάγκη. Σαν οι ειδοποιήσεις της Πολιτικής προστασίας να αφορούν στην ειδοποίηση για εκπλήρωση των υποχρεώσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης και του κράτους προς του πολίτες.    


 Δεν υπήρξαν βέβαια ειδοποιήσεις, για τις περιοχές της Θεσσαλίας, Στερεάς κλπ Ελλάδας, με αποτέλεσμα ο μηχανισμός να μην οχυρωθεί, οι πολίτες και οι επιχειρήσεις να μείνουν εκτεθειμένοι και  να υπάρχουν θύματα, αγνοούμενοι και ανυπολόγιστες ζημίες.

  Χαμένες ανθρώπινες ζωές για τις οποίες δεν λογοδοτεί κανείς, ζημίες σε περιουσίες, καλλιέργειες, ζωικό κλπ κεφάλαιο που το κράτος προφανώς δεν θα καλύψει. Υποδομές που δεν ανταποκρίθηκαν και κανείς δεν αναρωτιέται γιατί. Ποιοί είναι υπεύθυνοι για την παραλαβή και λειτουργία των γεφυρών, των δρόμων, των λοιπών τεχνικών έργων, του κέντρου υγείας, που κατέρρευσαν; 

     Η κυβέρνηση προσπαθεί να παρουσιάσει ότι οι ζημίες είναι αποτέλεσμα του φαινομένου Ιανός, ελπίζοντας οι πολίτες αυτής της χώρας να είναι αρκετά αγεωργάφητοι και ευκολόπιστοι και να το αποδεχτούν. Έχοντας εικόνα από τόσες άλλες περιπτώσεις αλλά και από την παρούσα, που δεν υπάρχει ούτε μία φωνή ανάληψης ευθύνης, (σε άλλα κράτη θα είχαν υποβάλει την παραίτησή τους πολιτικά και κρατικά στελέχη), υποθέτουμε ότι πάλι το ίδιο θα γίνει. Σε δύο - τρία χρόνια κάποιο ρεπορτάζ θα αναδείξει το θέμα της μη καταβολής κρατικών αποζημιώσεων, τη ζωή των πολιτών στα konteiners κλπ.

   Και όχι μόνο αυτό, συνεχίζεται από όλες σχεδόν τις πολιτικές δυνάμεις να μην υποστηρίζεται η υποχρεωτική ασφάλιση από φυσικά φαινόμενα! Που είναι άξιο απορίας, πως βλέποντας τέτοιες καταστάσεις και υποδομές, συζητούν ακόμα το θέμα οι ασφαλιστικές εταιρίες.    

    Ο Ιανός, υπήρξε για τους Ρωμαίους ο θεός των αντιθέσεων και των ενάρξεων. Ας ελπίσουμε ότι το πέρασμα του ομώνυμου τυφώνα θα αποτελέσει την αρχή της σοβαρής πλέον αντιμετώπισης των καιρικών φαινομένων και της συνεχούς προετοιμασίας του κρατικού μηχανισμού γι' αυτά, σε αντίθεση, με τη σημερινή ελαφριά και πρόχειρη αντιμετώπιση των πραγμάτων.    

 

5/Post a Comment/Comments

  1. LENDINGTREE® LOANS INC.


    Έχετε απολαύσει πού να πάρετε δάνεια, σας απέρριψαν οι τράπεζες και τώρα απογοητευτήκατε από το πού θα πάρετε δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στο lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Δάνειο για να ξεπληρώσεις εύκολα το χρέος σου;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;

    Μην ψάχνετε άλλο, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / ΛΙΡΕΣ
    Με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3-5%.
    Έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο δανεισμού και
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από 1 έως
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής σε ακίνητα
    . κατασκευαστικά δάνεια
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
    . στεγαστικά δάνεια
    . Καταναλωτική πίστη,
    . Δάνεια FHA
    . προσωπικά δάνεια
    . δάνεια αυτοκινήτου
    κ.λπ. Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέχρι

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lendingtreeloans@protonmail.com

    Ζεστή σκέψη

    ELIZABETH WALTER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

    Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το θέμα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι για το οποίο ανησυχούν πάντα οι πελάτες όταν αναζητούν δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, έχουμε κάνει αυτή τη διαφορά στον κλάδο των δανείων με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

    Γιατί να πάρω δάνειο από το HILLTOP;

    Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη εταιρεία διαδικτυακών δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες μας και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπτα δάνεια στο 90% των αιτούντων μας
    - με επιτόκιο έως και 3%
    - χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας
    - Απαιτούνται πολύ λίγα έγγραφα
    - Η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική
    - εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών από την υποβολή της αίτησης
    - πολύ φιλικό περιβάλλον.

    Πώς μπορώ να πάρω δάνειο από το HILLTOP;

    Προσφέρουμε δάνεια χωρίς εξασφάλιση που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD/EUR/£ £, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και επιλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση τμήματος, την επιχείρηση, τις επισκευές κατοικιών και οποιαδήποτε άλλα σχετικά ζητήματα.

    E-mail: hilltopfinance@protonmail.com
    E-mail: hilltopfinancefirm@gmail.com
    Whatsapp: +1(954)417-1149
    Τηλεγράφημα: +1(954)417-1149

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Do you need Personal Finance?
    Business Cash Finance?
    Unsecured Finance
    Fast and Simple Finance?
    Quick Application Process?
    Finance. Services Rendered include,
    *Debt Consolidation Finance
    *Business Finance Services
    *Personal Finance services Help
    contact us today and get the best lending service
    personal cash business cash just email us below
    Contact Us: financialserviceoffer876@gmail.com
    call or add us on what's app +918929509036

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με λένε Hansana Anton, από τη Λιουμπλιάνα. Ήθελα να συστήσω ένα nichlos που με βοηθά να λάβω δάνειο από τέσσερις διαφορετικούς διεθνείς δανειστές, όλοι υπόσχονται να μου δώσουν ένα δάνειο αφού με ανάγκασαν να πληρώσω μια αμοιβή που δεν έκανε τίποτα δεν είχε θετικό αποτέλεσμα. έχασα τα σκληρά κερδισμένα λεφτά μου. Μια μέρα σερφάροντας στο Διαδίκτυο με δάκρυα στα μάτια, συνάντησα τη μαρτυρία ενός άνδρα Κένεθ και κατέληξα να συνδεθώ με ένα νόμιμο δάνειο που ονομάζεται Nicholas FINANCIAL SERVICES (nicholasloanfunds@gmail.com) όπου τελικά πήρα το δάνειό του και έτσι αποφάσισα να υποβάλετε αίτηση για το ίδιο δάνειο και μετά τους είπα την ιστορία μου για το πώς με τρόμαξαν τέσσερις διαφορετικοί δανειστές που δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά μου προκάλεσαν περισσότερο πόνο. Εξηγώ στην εταιρεία με mail και το μόνο που μου είπαν είναι να σταματήσω να κλαίω γιατί θα πάρω δάνειο από την εταιρεία τους και επίσης πήρα τη σωστή απόφαση να επικοινωνήσω μαζί τους. Συμπλήρωσα τη φόρμα δανείου και προχώρησα σε ό,τι μου ζητήθηκε και έλαβα το ποσό του δανείου των 270.000,00 ευρώ από αυτή τη σπουδαία εταιρεία (NICHOLAS FINANCIAL SERVICES) που διαχειρίζεται ο κ. Gary Mark και σήμερα είμαι χαρούμενος γιατί μου έδωσε η BETTY MABEL FINANCIAL SERVICES μου ένα δάνειο, οπότε ορκίστηκα να συνεχίσω να καταθέτω στο Διαδίκτυο πώς πήρα το δάνειο. Χρειάζεστε επειγόντως ένα φιλικό προς το δάνειο και γρήγορα επικοινωνήστε με τη NICHOLAS FINANCIAL SERVICES τώρα για το δάνειό σας μέσω email: nicholasloanfunds@gmail.com
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί του είναι ωραία παρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσφορά δανείου μεταξύ πολύ σοβαρών ατόμων:
    Γεια σας, Χρειάζεστε ένα νόμιμο και γρήγορο δάνειο; Εγγραφείτε και λάβετε το δάνειό σας άμεσα! Παρέχουμε οικονομικές συμβουλές σε άτομα που αναζητούν δάνεια. Πιστωτική χρηματοδότηση και κεφάλαιο κίνησης για έναρξη νέας επιχείρησης ή επέκταση υφιστάμενων δραστηριοτήτων. Το δάνειό μας προσφέρεται με ευνοϊκό επιτόκιο 2%. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email για περισσότερες πληροφορίες: freeloanservice069@gmail.com
    Whatsapp: +420604651865............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη